Concurs pentru Directoratul CE Oltenia, în aprilie

Complexul Energetic Oltenia organizează, potrivit unui document postat pe site-ul oficial, concurs pentru recrutarea membrilor Directoratului companiei pe data de 2 aprilie. La doi ani de la înfiinţarea complexului, în funcţiile de conducere au fost mai multe peroane, însă niciodată prin concurs.

Potrivit site-ului oficial al CE Oltenia, pe 2 aprilie va fi un concurs pentru atribuirea unei licitaţii de „Servicii de asistenţă pentru recrutare şi plasare de personal de conducere al Directoratului CE Oltenia“. În acest moment, posturile de conducere din Directorat sunt ocupate de Daniel Antonie- Divizia Minieră, Aurel Medinţu- Divizia Energetică, Ion Petroniu- Divizia Strategii Dezvoltare şi Maria Scurtu- Divizia Financiară. Preşedintele Directoratului este directorul general al companiei, Laurenţiu Ciurel.   

Pe site apare un răspuns la o solicitare de clarificări din partea unei persoane interesate de licitaţie. Din răspunsurile date de companie rezultă că „Ofertele se vor ordona în funcţie de experienţa dovedită de experţi prin numărul de proiecte la care au participat, complexitatea acestora, sectoarele de recrutare“.

ZVONURI

La bursa zvonurilor circulă informaţii privind noile mutări în Directoratul companiei. Vizat pentru schimbare ar fi directorul Antonie, pe partea de minerit fiind cele mai mari probleme: oameni în şomaj, cărbune livrat pe datorie, fronturi de lucru blocate. Şi numele lui Medinţu era vehiculat pentru schimbare, în locul său fiind pus actualul director de la SE Turceni, Corneliu Diţescu. La Divizia Financiară, Maria Scurtu e director cu numele, deciziile fiind luate de Daniel Pităroiu.

Vizualizări: 205

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: