Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Angajări la Kaufland Târgu Jiu

Oportunitate pentru gorjenii care doresc să lucreze în cadrul supermaketului Kaufland din municipiul Târgu Jiu. Sunt disponibile șapte posturi de lucrător comercial. Locurile de muncă au fost comunicate la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj. Este vorba de posturi cu timp parțial de lucru.

”Au și comunicarea la noi, pe locuri vacante de lucrător comercial. Trebuie să-și depună actele la Kaufland, punctul de lucru Târgu Jiu. Candidații trebuie să prezinte CV, scrisoarea de intenție și o recomandare de la ultimul loc de muncă. Ei vor să încheie contractele începând cu data de 16 octombrie, iar ca durată a muncii este vorba de 4 ore pe zi. E cu timp parțial”, a declarat Romeo Chiriac, directorul AJOFM Gorj.

Candidații trebuie să fie absolvenți de cel puțin studii medii și să aibă și calificări de specialitate. „Poate să dețină și curs de calificare de lucrător în comerț, lucrător comercial. Și noi am organizat astfel de cursuri”, a mai spus șeful AJOFM Gorj.

Vizualizări: 8,078

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: