Angajări la mai multe instituții de stat

Mai multe instituții publice din Gorj fac angajări în această perioadă. Primăria Dănciulești caută consilier debutant. Este nevoie de studii superioare, dosarele putând a fi depuse până pe 17 iunie.

Primăria Drăguțești angajează inspector principal, în acest caz fiind nevoie nu doar de studii superioare, ci și de cinci ani vechime. Cei interesați pot depune dosare până pe 12 iunie.

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Gorj a scos la concurs două posturi de consilier asistent, aici vechimea minimă fiind de un an. Termenul limită pentru înscrieri este 11 iunie.
Casa Județeană de Pensii Gorj angajează inspector asistent, cu studii superioare și vechime de un an. Dosarele de concurs pot fi depuse până pe 11 iunie.
Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Gorj a scos la concurs un post de referent IA. Sunt necesare: studii medii, absolvite cu diplomă de bacalaureat; vechime în muncă minimum, 6 ani și 6 luni; cunoștințe avansate operare pe calculator. Termenul limită pentru depunerea dosarelor de concurs este 4 iunie.
Primăria Comunei Negomir caută să angajeze referent II, cu studii medii și fără vechime obligatorie. Și în acest caz dosarele se depun până pe 4 iunie.
Primăria din Telești angajează șofer pentru buldoexcavator. Condiții de participare: studii generale, să posede permis de conducere categoriile B, C și E de minimum 5 ani, atestat pentru buldoexcavator sau în curs de obținere, vechime minimum 5 ani. Ziua de 4 iunie este termenul limită pentru depunerea dosarelor.

Primăria Licurici angajează secretar juridic, aici vechimea minimă în specialitatea studiilor fiind de cinci ani. Dosarele pot fi depuse până la data de 5 iunie.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj a scos la concurs un post de consilier superior. Condiții: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă; cunoașterea limbii engleze sau franceze: nivel mediu - dovada expertizei în domeniul limbii engleze sau franceze se va face pe baza unor documente care să ateste deținerea competențelor respective, emise în condițiile legii; cunoștințe operare PC: nivel mediu - dovada expertizei în domeniul tehnologiei informației se va face pe baza unor documente care să ateste deținerea competențelor respective, emise în condițiile legii; vechime minimă în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice - 7 ani; inițiativă și creativitate, capacitate de adaptare la muncă în echipă, efort intelectual, aptitudini de comunicare și redactare foarte bune, disponibilitate. Înscrierile se pot face până pe 4 iunie.

Vizualizări: 8,178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: