Licitația pentru drumul expres Târgu Jiu - Craiova, suspendată - DOCUMENT

30 mai a fost al treilea termen de depunere a ofertelor stabilit de compania de drumuri pentru licitația privind elaborarea studiului de fezabilitate pentru drumul expres Craiova-Târgu Jiu.

În loc să aflăm eventualii ofertanți, suntem informați pe portalul de licitații publice că procedura a fost suspendată. Informația a fost dată publicității de președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu. "PSD-ALDE A SUSPENDAT licitația pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru drumul expres Craiova-Târgu Jiu. Nu mă mir, pentru că știam că mint și nu au de gând să facă ceva, ci era promisiune de campanie electorală! Însă este inadmisibil că PSD și ALDE vor să manipuleze oamenii cu lansarea unor licitații publice, pe care apoi le tot amână", a scris acesta pe pagina de socializare.

Liberalul susține că sunt și alte licitații lansate în campania electorală în aceeași situație. "Să le introducă în sistemul de achiziții publice nu-i costă nimic și asta le permite să mintă în continuare că proiectul va fi realizat! Ca aceasta sunt zeci de licitații de obiective din țară, toate amânate sau suspendate! Guvernul investițiilor suspendate!", a mai scris deputatul.

Realizarea drumului expres Târgu Jiu - Craiova este pe lista promisiunilor electorale din 2012. (M.M.)

update: Potrivit unor surse din compania de drumuri, ar fi fost cerute noi clarificări de către posibilii ofertanți, ceea ce a dus la suspendarea procedurii. Asta după ce termenul de depunere a ofertelor a fost amânat de două ori cu câte două săptămâni. Procedura va continua, susțin sursele citate.

Galerie foto


Vizualizări: 2,411

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: