Angajări la mai multe primării din Gorj

Mai multe primării din Gorj au scos posturi la concurs în această perioadă. Primăria Comunei Ţânţăreni organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale de execuție vacante de asistent medical comunitar, grad debutant, în cadrul Serviciului Asistență Socială – Compartimentul Asistență Medicală Comunitară. Sunt necesare studii superioare în domeniul asistenței medicale;
certificat de membru și aviz anual eliberat de Ordinul Asistenților Medicali, Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Proba scrisă va fi pe 28 decembrie.

Primăria Comunei Arcani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuţie, vacante de muncitor necalificat (2 posturi) în cadrul Compartimentului de administrare și întreținere a domeniului public și privat. Se cer doar studii generale, prima probă a concursului fiind pe 23 decembrie.

Doi muncitori necalificați angajează și Primăria Comunei Dăneşti. Condiții: studii medii, absolvent cu diplomă a școlii profesionale, cursuri de calificare în domeniile: mecanic, electric, electrotehnic, construcții civile; deprinderi și abilități practice în domeniile mecanice, electrice; experiența anterioară în posturi similare constituie avantaj; permis dc conducere categoriile: B, C, E; vechime în muncă – minimum 10 ani. Prima probă, cea scrisă, va fi pe 23 decembrie.

Primăria Orașului Rovinari, județul Gorj organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale de execuție, vacante, de șofer I, studii medii, în cadrul Compartimentului Transport, Parcări. Sunt necesare studii medii și trei ani vechime, prima probă a concursului fiind pe 22 decembrie.

Și primăria din Bălești a scos la concurs un post de îngrijitor. Se cer studii generale și 10 ani vechime în muncă, proba scrisă fiind pe 22 decembrie.

Primăria Comunei Turburea organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante de muncitor. Nu este necesară vechime, iar prima probă de concurs va fi pe 18 decembrie.

Detalii AICI.

Vizualizări: 4,091

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: