Angajări la mai multe primării din Gorj

Mai multe posturi sunt scoase la concurs la acest sfârșit de an la primării din județul Gorj.

Primăria Comunei Padeș organizează concurs de recrutare pentru postul de polițist local debutant – Serviciul Public Poliție Locală. Se cer: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă; permis de conducere categoria B.

Tot la Padeș este scos la concurs un post de electrician pentru Serviciul Public de Gospodărire Comunală. Sunt necesare studii medii liceale absolvite cu diplomă sau școală profesională absolvită cu diplomă; diplomă sau certificat de calificare în meseria de electrician în instalații electrice de joasă tensiune; permis de conducere categoria B.

Ambele concursuri vor fi pe 5 ianuarie 2021, ora 10.00 - proba scrisă; 11 ianuarie 2021, ora 10.00 - proba interviu.

Primăria Comunei Bâlteni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, în cadrul Compartimentului Administrativ, de administrator I și maistru I. Pentru postul de administrator sunt necesare: studii medii tehnice sau economice; carnet de conducere categoria B; vechime în muncă de minimum 3 ani. Pentru postul de maistru, sunt necesare studii medii în domeniul tehnic, construcții civile și industriale; carnet de conducere categoria B; vechime în muncă de minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 18 decembrie 2020, ora 14:00 - termenul limită de depunere a dosarelor; 30 decembrie 2020, ora 10.00 - proba scrisă la sediul Căminului Cultural Bâlteni, sat Bâlteni. Data și ora interviului se vor comunica ulterior.

Primăria Oraşului Târgu Cărbuneşti organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuţie, vacante, de muncitor necalificat, treapta I. Sunt suficiente studii minim generale și nu se impune vechime în muncă. Termenul limită de depunere a dosarelor este de 17 decembrie 2020, ora 16:00, proba scrisă va fi pe 28 decembrie, iar cea practică două zile mai târziu.

Primăria Comunei Ţânţăreni, judeţul Gorj, organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale de execuție vacante de asistent medical comunitar, grad debutant, în cadrul Serviciului Asistență Socială – Compartimentul Asistență Medicală Comunitară. Sunt necesare: studii superioare în domeniul asistenței medicale; certificat de membru și aviz anual eliberat de Ordinul Asistenților Medicali, Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Proba scrisă va fi pe 28 decembrie, iar interviul două zile mai târziu.

Primăria Comunei Arcani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuţie, vacante, de muncitor necalificat (2 posturi) în cadrul Compartimentului de administrare și întreținere a domeniului public și privat. Sunt suficiente studii generale, termenul limită de depunere a dosarelor fiind 15 decembrie. (A.A.)

Vizualizări: 4,397

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: