Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Rămâne la șefia spitalului

Doctorul Alin Efrim a rămas la conducerea spitalului din Motru. Primarul Cosmin Morega a semnat, joi, contractul de management al managerului Efrim.

„În primul rând, îl felicit pe domnul doctor pentru promovarea concursului de manager al Spitalului Municipal Motru. Sunt convins că domnul director Efrim va face tot ce este posibil ca cetățenii municipiului Motru să beneficieze de servicii medicale de calitate. Este o perioadă dificilă, care trebuie foarte bine gestionată. Îl asigur pe domnul director de toată susținerea și colaborarea și sper că împreună , autoritate publică locală-spital, să trecem cu bine peste această pandemie. Este necesară creșterea calității actului medical, cum de altfel este necesară dotarea spitalului cu echipamente, dar și deschiderea unor specialități noi, cu medici specialiști”, a transmis primarul Morega.

Alin Efrim a fost singurul candidat la șefia unității sanitare, promovând concursul cu media 9,59.

Vizualizări: 2,521

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: