Cadouri pentru toți localnicii dintr-o comună din Gorj

Deși suntem în pandemie, unii primari nu au renunțat la cadourile pe care le oferă, în fiecare an, în prag de sărbători copiilor sau familiilor defavorizate din localitățile pe care le conduc. La Turburea, primarul a decis să le facă o surpriză tuturor localnicilor și a decis să împartă daruri oamenilor în speranța că le va mai aduce un zâmbet pe buze după un an greu.

Primarul Ion Bîrcă a explicat că a pregătit peste 1.300 de pachete cu dulciuri, produse tradiționale și fructe pe care le vor împărți câteva angajate tuturor localnicilor.

Până acum, primeau cadouri copiii și familiile defavorizate în pragul sărbătorilor de iarnă, dar acum, în pandemie, primarul a decis să le aducă o bucurie tuturor localnicilor din comună. “Am făcut 1.300 de pachete. Fetele de la Asistență Socială se duc în sate și dau la fiecare familie. Turburea are 1.860 de gospodării. Mai sunt plecați și afară. Au mai rămas cam 1.400 de familii. Fiecare familie va primi câte un mic cadou, simbol. Portocale, bomboane de pom, un cozonac tradițional și niște dulciuri. A fost și un an dificil. Cu banii, a fost mai greu”, a declarat Bîrcă, la TV Sud.

Alți edili au pregătit cadouri pentru copii. Vorbim de cei care veneau și îi colindau. Acum nu mai au voie să meargă la colindat în instituțiile publice, dar primarii au vrut să păstreze tradiția darurilor și le vor trimite acasă cadouri.

Dacă în alte localități vorbim de pachete cu dulciuri și fructe, în Târgu Jiu autoritățile au decis să cumpere cărți pe care le vor împărți elevilor din municipiu când se vor întoarce la școală.

Vizualizări: 3,741

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: