Angajat al Penitenciarului Târgu Jiu, infectat cu coronavirus

Un angajat din cadrul Penitenciarului Târgu Jiu a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus. Este vorba despre un agent cu atribuții de serviciu în sectorul administrativ.

Reprezentanții instituției de detenție spun că se efectuează verificări pentru a se identifica persoanele care au intrat în contact cu angajatul infectat.

”Vă informăm că un angajat al Penitenciarului Târgu Jiu a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Polițistul de penitenciare își exercita atribuțiile de serviciu în sectorul administrativ, într-un obiectiv exterior locului de deținere. În prezent, se efectuează verificări pentru stabilirea contacților. Administrația penitenciarului aplică recomandările Direcției de Sănătate Publică Gorj și măsurile de intervenție adoptate la nivel de sistem”, se arată într-un comunicat al Penitenciarului Târgu Jiu.

Pentru Direcția de Sănătate Publică Gorj este o zi extrem de aglomerată, cu anchete epidemiologice care vizează Aparegio, spitalul, primăria Târgu Jiu, acum și penitenciarul.

Vizualizări: 3,437

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: