Angajaţi de la Transloc, daţi afară. Încasau bani, dar nu dădeau bilete!

Doi angajaţi ai Transloc au rămas, de joi, fără loc de muncă. Asta după ce un târgujian s-a plâns directorului Vasile Căilean că salariaţii săi ar încasa bani pentru bilete, dar nu le dau tichetele. Ca să fie luat în seamă, un călător a filmat o astfel de scenă şi a sesizat conducerea firmei.

Cei doi angajaţi, un şofer şi un controlor, au încasat mai mulţi bani de la călători, dar nu eliberau şi bilete. De multe ori s-a întâmplat ca oamenii să fie şi amendaţi pentru că nu aveau bilet, deşi plătiseră pentru asta şoferului.

Miercuri dimineaţa, un călător a filmat şoferul şi controlorul când au luat bani fără să ofere bilete. Cu imaginile a ajuns chiar la directorul Vasile Căilean. Iar acesta nu a stat pe gânduri. „Nu vreau să fac prea multe comentarii. S-a văzut acolo pe imagini. Le desfacem contractele”, a fost reacţia lui Căilean.

De acest incident a fost informată şi Primăria Târgu Jiu, cea care achită subvenţii substanţiale societăţii de transport în comun. „Cu privire la incidentul ce a avut loc miercuri, 14 februarie, într-un mijloc de transport în comun, reprezentanţii Transloc SA au transmis Primăriei Municipiului Târgu Jiu că vor lua măsurile prevăzute de lege în astfel de cazuri: celor doi angajaţi le va fi desfăcut contractul de muncă”, a anunţat Anamaria Mereanzu, purtătorul de cuvânt al municipalităţii.

Vizualizări: 3,908

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: