Angajații CE Oltenia, înlocuiți cu un sistem informatic

Complexul Energetic Oltenia are în plan crearea și implementarea unui sistem care permite salariaților să acceseze aceeași bază de date și să lucreze mai mult online, decât manual, în contextul în care va fi redus din personal. În acest sens, CE Oltenia așteaptă oferte pentru un studiu de fezabilitate și proiect tehnic pentru un „audit Informatic si realizare sistem informatic integrat, raportare si analiză managerială pentru CE Oltenia”. Pentru acest contract, CEO va plăti peste 100 de mii de lei.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 14 martie, iar acestea vor fi evaluate o lună mai târziu. CE Oltenia argumentează necesitatea unui sistem de analiză managerială prin faptul că în urma reorganizării vor fi reduse mai multe posturi. „Având în vedere programul de reorganizare al societății prin constituirea la nivel central a unei singure organizații de coordonare pentru diviziile și direcțiile componente prin diminuarea personalului existent în sucursale și mărirea celui de deservire la nivelul executivului, reorganizarea serviciilor informatice, cu toată infrastructura hardware și software aferentă, impune implementarea unui sistem informatic integrat de tip ERP, flexibil, capabil să facă față viitoarelor modificări ale proceselor și fluxurilor de date“, se arată în caietul de sarcini conceput de companie.

Acest nou sistem informatic va reuni date referitoare la activitatea companiei, de vânzări, achiziții, contabilitate și financiar, producție, etc, iar toți salariații vor accesa aceeași bază de date. Noul sistem online ar trebui să eficientizeze activitatea salariaților companiei și să crească productivitatea.

Vizualizări: 7,838

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: