Promovați CFL-iști la Rovinari, deși au picat examenul

Șefi de tură numiți pe funcții, deși au picat concursul de la Termo Rovinari! Potrivit unor surse, în urmă cu câteva zile mai mulți salariați de la Termo Rovinari au primit decizii de punere pe funcția de șef de tură sau CFL-ist, deși aceștia au fost respinși în urma concursului de promovare. Despre acest subiect a fost sesizat și Ministerul Energiei, mai spun surse din companie.

În plin proces de reorganizare la CE Oltenia și lansare a noii organigrame, persoane care au picat examenul pentru conducători formații de lucru sunt puse pe funcții. Potrivit unor surse din CE Oltenia, printre cei promovați sunt Mirel Crăete, Petre Lungu, Costel Șovîlgău, Cosmin Băltărețu, Claudiu Elinescu, Sorinel Fugaciu, Daniel Tatomir, Daniel Țigăran, Constantin Pistolea și Virgil Păsat. Aceste persoane nu au fost confirmate de companie, ci sunt zvonuri care circulă printre angajați.

Promovare a unor persoane pe alte criterii decât competența ar fi și la Termocentrala Rovinari. Sunt persoane de la secțiile chimice, șalm sau Concasare, printre care Constantin  Lupu, Petrișor Staicu, Emila Raica, Vasile Enășel, Roli Lăzăroiu Roli și Valentin Hanu. „Mulți dintre ei au susținere politică și sindicală din partea SMEO. Iar dacă se va întâmpla așa ceva, o să pățim ceea ce s-a întâmplat cu clasele de salarizare date de Ciurel tot lor, în toamna anului 2015! Adică după ce o să le facă abuziv deciziile de punere pe posturi (chiar dacă au picat examenul sau unii dintre ei nici măcar nu l-au dat), o să fim puși în fața faptului împlinit și o să ne spună că o să rămână pe posturi așa cum au rămas și cu clasele de salarizare, iar dreptatea, transparența și egalitatea de șanse pentru toți salariații o să rămână doar niște lozinci“, spune un salariat al CE Oltenia, care dorește să-și păstreze anonimatul.

Vizualizări: 7,767

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: