Angajații de la Transloc vor salarii mai mari. Primarul se opune!

Salariații Transloc Târgu Jiu își doresc lefuri mai mari de anul viitor. Sindicatul Independent al Salariaților din cadrul societății care se ocupă de transportul în comun din Târgu Jiu a transmis această solicitare către primărie. Proiectul nu a primit aviz favorabil din partea Direcției Economice, așa că sunt șanse minime ca angajații Transloc să obțină majorări salariale.

Propunerea ca solicitarea sindicatului să fie respinsă va fi discutată în Consiliul Local, săptămâna viitoare. Angajații și-ar dori o majorare cu 400 de lei a salariilor de anul viitor. „Formulez elaborarea proiectului de hotărâre pentru respingerea solicitării Sindicatului Independent al Salariaților din S Transloc SA Târgu Jiu privind propunerea de majorare de costuri/km pentry majorarea cu 400 de lei/ salariat începând cu data de 1 ianuarie 2020”, notează primarul Marcel Romanescu.  

Nu este prima dată când salariații Transloc cer lefuri mai mari. Ei au mai amenințat cu proteste din cauza salariilor și a autobuzelor vechi pe care sunt nevoiți să le conducă. 

Vizualizări: 1,125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: