Angajaţii Primăriei Albeni primesc două salarii

Vești bune pentru cei circa 20 de angajați ai Primăriei Albeni. Salariaţii vor primi două salarii restante odată cu rectificarea bugetară. În conturile primăriei au fost virați 170 de mii de lei, bani suficienţi pentru a acoperi lefurile angajaților până în luna noiembrie.

Salariul pentru luna decembrie va fi achitat abia anul viitor, transmite primarul Ionuț Stan: „Încerc să acopăr drepturile salariale pentru lunile octombrie și noiembrie. Noi aveam restanțe. Pentru luna decembrie, vom lua în ianuarie, în bugetul pe anul 2019”.

Probleme sunt cu banii pentru muncitori și pentru persoanele cu handicap. Chiar dacă sunt în cont, banii nu au ajuns la oameni din cauza unor încurcături birocratice. Primarul speră să rezolve situaţia creată în aceste zile. „Încerc să fac tot posibilul să achit și banii persoanelor cu handicap și ai însoțitorilor. Angajata care are atribuţii de contabil nu a întocmit documentele cum trebuie, chiar dacă aveam prevedere bugetară. A mers casiera să ridice drepturile salariale și nu a reușit pe motiv că documentele nu sunt întocmite cum trebuie. Nu am putut să ridicăm drepturile nici pentru asistenţii personali și nici pentru prestări, la muncitori. Am pus în vedere contabilei să rectifice problema și sper să le întocmească așa cum trebuie”, a fost mesajul edilului din Albeni.

Vizualizări: 652

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: