Angajează femei de serviciu doar cu diplomă de bacalaureat

Pare incredibil, dar nu este deloc ușor să prinzi un post la stat, fie că vorbim de datul cu mătura sau mopul. O dovedește chiar ultimul concurs organizat de Spitalul Municipal Motru.

Unitatea sanitară are nevoie de un îngrijitor curățenie pentru secția Chirurgie generală.  Deși postul este pe perioadă determinată, spitalul le-a impus candidaților să se prezinte cu diploma de bacalaureat sub braț, pentru a putea intra în examinare.

Doar o singură candidată a fost interesată de post, însă nu a putut trece de proba scrisă. Comisia de concurs a notat-o cu 31 de puncte, astfel că va fi organizat un nou examen.

Tot în această perioadă, spitalul are în derulare două concursuri pentru ocuparea posturilor de infirmieră la garderobă și îngrijitor curățenie la ambulatoriul integrat. Nu este nevoie de vechime, doar de diploma de bacalaureat.

În total, s-au înscris zece candidate, de această dată posturile fiind pe perioadă nedeterminată. Trei dintre participante au obținut peste 50 de puncte la proba scrisă, astfel că vor susține proba practică, pe 11 februarie. Trei zile mai târziu a fost programat interviul.

Vizualizări: 6,844

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: