CSO Turceni îşi joacă şansa pentru Liga 3

Cea mai bună echipă din judeţul Gorj, din campionatul judeţean, participă la meciurile de baraj pentru promovarea în Liga 3. Gorjenii de la CSO Turceni pleacă cu şansa a doua în meciul retur de sâmbătă cu Phoenix Buziaş, care s-a impus în tur cu 2-0, dar îşi joacă şansa de promovare până la final.

CSO Turceni a avut parte de o tragere la sorţi nu tocmai favorabilă pentru meciurile de baraj unde joacă cu campioana din Timiş. Dacă în judeţ cei de la Turceni nu prea au avut echipe care să le pună probleme, cel puţin în sezonul regulat, acum gorjenii au dat peste o echipă cu pretenţii de Liga 3, cu jucători cu experienţă din ealoanele superioare şi cu aspiraţii mari pentru viitor. Echipa pregătită de Viorel Cojocaru a defilat în campionat dar a pierdut meciul tur de baraj cu cei din Buziaş, care pleacă astfel cu prima şansă de promovare şi în meciul de la Turceni. Antrenorul Cojocaru spunea că echipa sa va juca şansele de promovare până la capăt chiar dacă echipa oaspete pare superioară la toate capitolele. „Întâlnim formația din Buziaș, o echipă destul de bună. Am vizionat câteva meciuri ale lor și am observat că, la fel, au jucătorii care au evoluat în primele trei ligi, jucători care au trecut și pe la Poli Timișoara. M-aș bucura ca și în ziua respectivă să prindem o formă mai bună decât adversarul. Nu spun că nu este greu, dar nu imposibil”, a declarat Cojocaru după ce echipa sa a devenit campioană a Gorjului.

Meciul retur al dublei manşe de baraj cu Phoenix Buziaş este programat pentru sâmbătă, 25 iunie, pe terenul de la Turceni.

Vizualizări: 429

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: