Anton şi Răduţ, speranţe pentru retur

Mijlocaşii de la Pandurii Târgu Jiu, Paul Anton şi Mihai Răduţ, îşi doresc ca echipa de fotbal să urce în clasament şi au încredere că se vor clasa în primele şase locuri în campionat.

Paul Anton s-a declarat încrezător în echipa din care face parte, dar şi în noul antrenor, Edi Iordănescu: "Eu am foarte mare încredere în echipă, întotdeauna am avut, chiar cred că putem spăla ruşinea turului şi putem urca în clasament, acestea sunt aşteptările mele“. Anton nu crede că echipa poate transfera ceva de pe locul 12. „De pe locul 12 nu cred că putem să ne gândim la vreun transfer, deocamdată sunt la Pandurii şi vom vedea ce va fi. Întotdeauna returul este mult mai dificil decât turul, pentru că se apropie finalul campionatului, punctele le câştigi mult mai greu, dar noi avem încredere. (...) Important e să ne pregătim bine, să nu ne accidentăm în această perioadă, suntem conştienţi că va fi o perioadă foarte dificilă, însă asta este viaţa", a spus Anton.

Mijlocaşul Mihai Răduţ mizează şi el pe o clasare a echipei Pandurii în primele şase locuri. Răduţ a mai lucrat cu Edi Iordănescu. "Am colaborat destul de bine cu Edi Iordănescu şi sperăm ca şi acum, mai ales că este principal, eu l-am avut numai ca secund, să aibă rezultate foarte bune şi împreună să reuşim să ridicăm echipa în fruntea clasamentului. Toată lumea este curioasă, nu am putut să le dau prea multe detalii colegilor, e diferenţă între a fi principal şi secund. Este un antrenor tânăr, care a învăţat multe, şi sperăm să pună tot ce a învăţat în practică şi să ajutăm echipa. Încercăm să ajungem cât mai sus”, spune mijlocaşul de 24 de ani.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: