Antonaru: „În 2-3 ani ne batem la titlu!”

Energia Pandurii a început oscilant sezonul, dar un element a fost constant bun. Portarul adus de la Timişoara, Cristi Antonaru, a impresionat în poarta Energiei şi are planuri mari pentru sezoanele următoare.

Energia a renunţat în vară la portarii din sezonul trecut, Jelovcan şi Rădulescu şi a mers tot pe un „mix” româno-străin. Antonaru de la Timişoara şi croatul Juzbasic au fost aduşi să apere poarta iar bănăţeanul se descurcă de minune până acum.

Antonaru închide poarta!

Energia are 6 puncte în clasament, iar asta i se datorează şi lui Antonaru care a făcut minuni până acum în poartă. Goalkeeperul adus de la Timişoara a câştigat lupta pentru titularizare cu croatul Juzbasic şi demonstrează meci de meci că a fost o investiţie bună. „Evoluţia mea sper să fie la fel de bună ca până acum, chiar mai bună, să-mi ajut coechipierii, să le dau un plus de moral, să aibă bază în mine în poartă şi să înscriem cât mai multe goluri. Secretul? Să fii muncitor, să tratezi toate meciurile cu seriozitate şi să ai şi o echipă bună în faţă. Cum îi ajuţi tu pe ei, trebuie să te ajute şi ei pe tine. Cred că m-am adaptat foarte repede, cunoşteam şi jucătorii”, mărturiseşte Antonaru.

A venit pentru titlu !

Antonaru a fost convins să lase Timişoara pentru Târgu Jiu din mai multe motive. A contat evident şi factorul financiar dar şi faptul că Energia a pus pe hârtie un proiect serios. Proiect care nu l-a convins pe Şelaru să vină, dar care a fost suficient ca Antonaru să-şi pună semnătura pe acord. Dacă tot a venit la Tg-Jiu, portarul de 28 de ani vrea acum să joace în cupele europene cu Energia şi în scurt timp să ameninţe supremaţia celor de la HCM Constanţa! “Cu siguranţă putem prinde anul acesta şi locul 4 sau 5. Depinde de noi, să câştigăm meciurile care trebuie, în special cele de acasă. Aici s-a început un proiect foarte bun, cu idealuri măreţe şi am zis să vin şi să le atingem împreună. În 2-3 ani se poate spera la titlu, anul ăsta nu cred că putem pune problema la titlu”, e de părere fostul triplu câştigător al Cupei Challenge cu Reşiţa.

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: