Antrenamentele pe stadion, interzise pentru Pandurii

Lovitură grea pentru Pandurii, la revenirea din cantonament! Constructorul care se ocupă de modernizarea stadionului a interzis antrenamentele echipei de fotbal. Narcis Răducan, preşedintele clubului, spune că notificarea a intrat în vigoare începând chiar de miercuri. Acesta susţine că Pandurii planificase deja o întâlnire amicală cu Râmnicu Vâlcea, iar decizia constructorului i-a luat prin surprindere.

Narcis Răducan, preşedintele clubului Pandurii, susţine că reprezentanţii firmei ce se ocupă de modernizarea stadionului nu şi-au respectat promisiunea de a permite echipei de fotbal să se antreneze după un orar stabilit de comun acord.
„Avem o problemă mare cu stadionul. Chiar am primit o hârtie din partea dezvoltatorului că nu ne mai permite să ne antrenăm pe stadion, deşi iniţial ne-au promis că putem întocmi un orar împreună, ca să ne facem şi noi treaba, iar ei să construiască rapid stadionul. În noile condiţii, va trebui să găsim o soluţie. Voi discuta cu Edi ca să vedem ce putem face. Avem doar un teren de antrenament, dar cu dimensiuni reduse, ceea ce ne va îngreuna procesul de antrenament şi nu este în regulă. Pregătim o campanie foarte importantă pentru acest retur şi sunt convins că nu este de ajuns acest teren. Încă o dată spun că trebuie să ne aşezăm cu toţii la masă şi să discutăm, e ceva inedit care ne pune pe picior greşit, iar echipa are de pierdut”, a declarat Narcis Răducan.

Ambele proiecte, braţ la braţ
Potrivit preşedintelui clubului, notificarea constructorului a intrat în vigoare de miercuri, însă vestea a luat prin surprindere echipa de fotbal, care îşi planificase deja un amical cu Râmnicu Vâlcea. „De miercuri nu mai avem voie. Noi deja stabilisem o partidă amicală cu Râmnicu Vâlcea şi ne-a luat prin surprindere această decizie. I-am comunicat şi domnului primar acest lucru. Sper să fie diplomaţie şi să găsim o soluţie, aşa cum am stabilit la începutul celor două proiecte, adică realizarea unui stadion ultramodern şi formarea unei echipe de cupele europene, am stabilit că mergem braţ la braţ, sunt convins că nimănui nu-i convine să avem un stadion ultramodern, iar echipa să nu aibă performanţe sau invers. De câştigat ar avea gorjenii, dacă ambele proiecte ar merge braţ la braţ”, spune Răducan.
Narcis Răducan cere factorilor decizionali să-şi asume responsabilitatea pentru eventualele eşecuri ale echipei, cauzate de condiţii neadecvate pentru antrenament.
LUCRĂRI
Primarul Florin Cârciumaru se declară mulţumit de modul în care se desfăşoară lucrările la stadion. „Suntem mulţumiţi de modul în care se lucrează la stadion, iar de pe 15 februarie vine şi cealaltă firmă. Am primit asigurări că stadionul se va finaliza în anul 2016. Am fost atenţionaţi să fim foarte atenţi la partea noastră de cofinanţare. Avem banii deja opriţi. După grafic au o întârziere de două luni, dar timpul le-a permis, lucrează şi vor recupera”, a declarat Florin Cârciumaru.
PISTĂ
Florin Cârciumaru a confirmat faptul că pista de la stadion va fi distrusă, însă susţine că gazonul nu va afectat. „Iniţial, s-a încercat ca pista să fie salvată de proiectant, dar nu s-a putut, iar constructorii au fost obligaţi ca în final pista să fie realizată de ei. Gazonul nu va fi afectat, se va întreţine în continuare”, a precizat Cârciumaru.

Vizualizări: 1,370

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: