Continuă transferurile la Pandurii

Narcis Răducan, preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, intenţionează să întărească defensiva echipei. Întrucât perioada de transferuri nu s-a încheiat, Răducan speră să obţină semnătura unui jucător de valoare din echipele mari. Pandurii au revenit acasă cu acasă cu forţe proaspete şi au mari speranţe pentru acest retur de campionat.

Narcis Răducan susţine că s-au acoperit poziţiile vulnerabile ale echipei de fotbal Pandurii. Cu toate acestea, vorbeşte despre un nou transfer pe partea defensivă. „Legat de campania de transferări, pot să spun că suntem satisfăcuţi pentru că, în mare, am acoperit punctele vulnerabile identificate împreună cu Edi şi stafful său. Încă nu s-a terminat perioada de transfer, mai sunt posibile mişcări dar, în mare, aceasta este structura cu care vom aborda a doua parte a campionatului. Nu voi da amănunte, dar există posibilitatea de a întări departamentul defensiv. Deocamdată nu am luat o decizie, avem discuţii avansate cu un jucător şi în condiţiile în care reuşim să-i obţinem semnătura este un câştig”, a declarat Narcis Răducan.

Preşedintele clubului Pandurii se declară mulţumit de transferurile făcute până acum. „Odată cu ideea de a trece Săpunaru pe poziţia de stoper, cred că deja îl putem considera un nou transfer, Ropotan a întărit linia de mijloc şi ne-am acoperit şi acolo, Antal, de asemenea, a adus competiţie mărită în atac, iar eu zic că suntem echilibraţi şi avem mari speranţe pentru acest retur de campionat. Aşa cum ştiţi şi dumneavoastră a mai venit Acsinte pe partea stângă, fostul căpitan al Botoşaniului, şi Alexandru Răuţă, un tânăr talentat de mare perspectivă care a convins antrenorii că merită să poarte tricoul Pandurii, în perioada de pregătire”, a mai precizat Răducan.

Vizualizări: 791

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: