Antrenor decedat la doar 48 de ani cu suspiciuni de coronavirus. Echipa era infectată

Antrenorul echipei sârbe Backa Topola, fosta adversară a FCSB, Zoltan Sabo, a încetat din viaţă marţi, la doar 48 de ani. În acest caz există suspiciuni de coronavirus pentru că mai mulţi jucători din lot erau infectaţi.

Antrenorul echipei sârbe TSC Backa Topola, Zoltan Sabo, fosta adversară a celor de la FCSB în Europa League în acest sezon, a decedat marţi, la vârsta de 48 de ani, anunţă cotidianul "Telegraf" din Serbia.

Zoltan Sabo era bolnav de câteva zile, iar cauza oficială a decesului este de natură cardiacă, cu toate că există suspiciuni legate şi de o infectare cu coronavirus. Mai mulţi jucători de la Backa Topola sunt infectaţi cu COVID-19 şi echipa nu a putut juca etapa trecută, şi nu va juca nici în cea care urmează, cu Javor, care a fost reprogramată. 

Zoltan Sabo a fost testat de fiecare dată înaintea acestor partide şi de fiecare dată rezultatul a fost negativ. Ultima dată a fost testat vineri, chiar înaintea meciului cu Radniki. După meci, Sabo s-a simţit rău şi a mers la spital de urgenţă, însă a fost trimis să se trateze acasă. Sabo a mers din nou la spital luni, din cauza faptului că avea dificultăţi de respiraţie, dar a fost trimis din nou acasă, unde a decedat în cursul nopţii.

Cauza oficială a morţii lui Zoltan Sabo este atac de cord, potrivit raportului oficial al medicului legist, însă rămâne misterul dacă acesta s-a produs ca urmare a noului coronavirus, care, pe lângă faptul că afectează plămânii, ataca în mod frecvent şi alte organe.

Vizualizări: 3,580

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: