Antrenorul Andrieş „nu-şi găseşte“ cuvântul demisie

O nouă înfrângere pentru Energia Târgu-Jiu pe teren propriu, scor 28-31 cu Poli Timişoara. Antrenorul Liviu Andrieş este supărat de lipsa de rezultat a echipei şi recunoaşte că obiectivul este pus în pericol. Ba mai mult, antrenorul târgujian spune că este posibilă lupta pentru evitarea retrogradării.

Handbaliştii au început campionatul cu patru înfrângeri din cinci meciuri. Meciul s-a încheiat 31-28 în favoarea oaspeţilor, iar Energia a înregistrat al doilea eşec pe teren propriu în acest tur de campionat. Liviu Andrieş, antrenorul principal, crede că în aceste condiţii echipa se pregăteşte să lupte să evite retrogradarea. ”Obiectivul este pus în pericol. Cu două înfrângeri acasă, cu Vaslui şi Timişoara, şi fără puncte din deplasare este clar că obiectivul în acest an este foarte greu de obţinut. Chiar dacă mai sunt multe meciuri, dar ţinând cont de rezultatele pe care le avem şi ceea ce arătăm în teren, cred că da, trebuie să ne gândim şi la evitarea retrogradării”.

Andrieş se aşteaptă să fie dat afară. ”Sunt dezamăgit. Nu îmi găsesc cuvintele după acest rezultat. Eu sunt la dispoziţia clubului. Dacă cei din conducere decid că eu sunt principalul vinovat şi echipa nu merge din cauza mea, sunt oameni în măsură să ia astfel de decizii. Eu sunt antrenorul echipei, iar dacă nu sunt rezultate, e clar că eu sunt principalul vinovat. Dacă cei din conducere consideră că cea mai bună soluţie este ca eu să plec şi să aducă un alt înlocuitor, nu este nicio problemă. Îmi cer scuze pentru oamenii care ne susţin. Este a doua înfrângere pe teren propriu”, a declarat Liviu Andrieş, care spune că nu a avut pe cine să folosească la acest meci.

Dinescu s-a accidentat joi seara la antrenament, fapt care i-a dat peste cap planurile lui Andrieş, iar Apolzan a făcut doar act de prezenţă pe banca Energiei, el fiind din punct de vedere medical inapt pentru acest meci. După un început echilibrat de meci,  în care s-a mers cap la cap, finalul de repriză le-a aparţinut bănăţenilor, care s-au instalat la conducere pe tabela de marcaj.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: