CSO Turceni, start în faza regională a Cupei României

Câştigătoare a fazei judeţene Gorj a Cupei României, CSO Turceni va reprezenta judeţul la faza regională a competiţiei. Campionii din Gorj vor debuta miercuri în faza grupelor unde meciurile sunt programate pe datele de 6, 9 şi 13 iulie.

Cupa României se va derula sub un alt format în acest sezon iar câştigătoarea din Gorj urmează să joace în faza regională a competiţiei începând din această săptămână. CSO Turceni a fost repartizată în Grupa 1 a Regiunii 4 unde va  întâlni reprezentantele județelor Caraș-Severin și Hunedoara. Jocurile din cadrul grupelor vor avea loc în zilele de 6, 9 şi 13 iulie, cu începere de la ora 18.00.

La finalul meciurilor din grupe câştigătoarele vor juca finala regiunii, iar învingătoarea va primi trofeul Cupei României pentru regiunea respectivă și se va califica în faza următoare a Cupei României.

În turul 1 al Cupei României intră în competiţie cele șapte câștigătoare ale fazei regionale și 69 de echipe din Liga 3, participând, astfel, un număr total de 76 de cluburi.

Vizualizări: 291

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: