Antrenorul pandurilor va miza pe aceeaşi jucători din tur

Pandurii au încheiat azi stagiul de pregătire din Turcia. Timp de 14 zile jucătorii gorjeni s-au antrenat la Belek şi au susţinut  şase jocuri amicale. Bilanţul acestei perioade este unul bun pentru pregătirea şi concluziile sunt pozitive chiar dacă în acest stagiu au apărut o serie de accidentări care au afectat pregătirea. Mingote, Pintilii, Viera, Vranjes şi Matei s-au confruntat cu o serie de probleme. Petre Grigoraş este totuşi mulţumit de această perioadă, mai puţin de faptul că nu a reuşit să mai găsească atacanţi pentru a completa lotul.

Reporter: Care sunt concluziile după acesta stagiu din Turcia, sunteţi mulţumit de pregătirea echipei-

Petre Grigoraş: Nu ştiu dacă pot să mă declar mulţumit dar nici nu sunt îngrijorat prea tare. Un pic îngrijorat doar de starea de sănătate a unor jucători, atât. O surpriză neplăcută pentru mine că au apărut aceste accidentări ale lui Viera, Matei, Pintilii, Vranjes după o singură partidă şi din păcate mulţi dintre ei sunt scoşi pe o perioadă mai îndelungată. În rest se vede că lipsesc cinci jucători de bază pentru că nici jocul echipei nu este cel dorit, dar nu este timpul să-mi fac griji că echipa nu are prospeţime sau nu joacă ceea ce ar trebui să joace.

Mă aşteptam ca în primele jocuri când am folosit mai toţi jucători pe car ei-am avut la dispoziţie şi în ultimele două jocuri echipa să arate cum ar trebui la începutul campionatului. Din păcate previziunile sunt cam sumbre şi nu cred că voi folosi primul unsprezece în perioada de pregătire. Măcar dacă se refac din punct de vedere fizic, să revină. Mari schimbări în echipă faţă de turul campionatului nu prea sunt astfel că nu e nevoie de omogenizare în momentul de faţă.

Rep.: Aveţi soluţii pentru posturile pe care au fost probleme medicale-

P.G.: Am luat mulţi jucători tineri. Se pare că distanţa de la divizia C la A e destul de mare pentru unii şi mai au nevoie de jocuri de a gândi mai mult. Deja m-am edificat de posibilităţile unora dintre ei şi după aia vedem ce facem cu ei. O parte din ei o să meargă la alte echipe să joace să aibă jocuri în picioare, 2 maxim 3 îi opresc mai mult ca sigur în lot. Avramescu sigur va rămâne, poate Rada şi mă mai gândesc la Neagu. Diferenţa e destul de mare de la un nivel la altul. Suntem presaţi de împrejurări, clasamentul ne arde că nu ne putem permite multe experienţe.

Rep.: Va rezolva Lemnaru problema din atacul pandurilor-

P.G.: Niciodată nu poţi să ştii care e soluţia ideală în atac. Soluţia ideală era să nu plece Jaka care se adaptase cât de cât şi începuse să joace, pe lângă el să fi venit şi Lemnaru şi atunci problema în atac s-ar fi rezolvat fără nici un fel de probleme. Lemnaru va avea nevoie de câteva jocuri până se adaptează la stilul nostru dar cred că va deveni un om de bază chiar dacă la început nu o să dea randamentul scontat.

Rep.: Mai e nevoie de jucători de atac în acest moment-

P.G.: Poate vom mai avea nevoie de un atacant dar nu aduc de dragul de a aduce. Sperăm până în ultima clipă că va apărea o soluţie să ne convină măcar pe termen scurt. Refuzaţi de alte echipe care sunt în preajma noastră mi se pare o politică proastă iar eu nu vreau să fac o asemenea politică.

Rezultate amicale Pandurii I:

Pandurii Târgu Jiu  – tineret Under 23  Ungaria 3-2

Au marcat: Cardoso, Pintilii şi Brata                    

Pandurii Târgu Jiu – FK Baku (Azerbaijan)  0-1

Pandurii Târgu Jiu  –  FC Gyeongnam 1-2

A marcat Conrado

Pandurii Târgu Jiu  –  NK Jagodina  3-0

Au marcat: Rada, Voiculeţ, Tătaru

Pandurii Târgu Jiu – FK Napredak 2-0

Au marcat: Voiculeţ, Neagu

Pandurii Târgu Jiu –  PFK Cherno More Varna 1-1

A marcat: Lemnaru

Rezultate Pandurii II

Pandurii II -  Spartak Moscova II: 3-2

Au marcat: Arrieta, Golea, Bertea

Pandurii II -  FK Sopot Belgrad: 2-0

A marcat: Fărcăşanu - de două ori

Pandurii II  - FC Gangwon:  1-1

A marcat: Vlăduţi

Pandurii II – Krylya  Sovetov  II: 4-2

Au marcat: Vlăduţi de trei ori, Fărcăşanu

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: