Adversarul pandurilor de sâmbătă are 5 infectaţi

Adversarul din etapa a 9-a al celor de la Pandurii are deja confirmate cinci cazuri de coronavirus. Ripensia a primit touşi marţi acceptul DSP să joace meciul din Cupa României cu Șoimii Lipova, deşi vestea infectării a fost primită luni seara.

Adversarul celor de la Pandurii din etapa a 9-a, programată în week-end, Ripensia Timişoara, a aflat de luni seara că s-au confirmat cinci cazuri de coronavirus la prima echipă.

Bănăţenii au decis să anunțe asta abia marţi,  cu mai puțin de trei ore înaintea meciului de la Sânnicolau (Arad), cu Șoimii Lipova, din turul 4 al Cupei României, a informat liga2.ro.

DSP Timiș a dat decizie ca meciul din turul 4 al Cupei României pe care Ripensia l-a jucat marţi, de la ora 14:30, cu echipa de Liga 3 Șoimii Lipova, să se joace.  ”În urma testării periodice, patru jucători din lotul nostru plus un membru din staff au fost confirmați cu coronavirus. S-a efectuat ancheta epidemiologică de rigoare, iar toți cei cinci au fost izolați. Jocul cu Șoimii Lipova, din Cupa României, se va disputa conform programării”, a anunțat Ripensia pe pagina sa de Facebook.

În alte județe însă, DSP face anchete epidemiologice într-un timp îndelungat, în niciun caz într-o zi sau în câteva ore, și dictează izolare pentru contacții celor depistați pozitiv.

La Pandurii, de exemplu, ancheta epidemiologică şi izolarea jucătorilor au durat cinci zile şi nu s-a permis disputarea meciului programat a doua zi după primirea rezultatelor.

Mai grav e faptul că FRF nici măcar nu a reprogramat ulterior meciul cu a decis direct pierderea acestuia cu 0-3.

Vizualizări: 769

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: