ACS Viitorul Târgu Jiu mai are doi jucători infectaţi

ACS Viitorul Târgu Jiu intră miercuri în luptă pentru un loc în şaisprezecimile Cupei României. În etapa a patra a competiţiei au debutat în competiţie şi celelalte echipe din Liga 2, adversarul echipei lui Flavius Stoican fiind formaţia de Liga 3 Viitorul Dăeşti, calificată din faza a treia a competiţiei.

ACS Viitorul Târgu Jiu ia startul miercuri în faza a patra a Cupei României. Echipa pregătită de Flavius Stoican se deplasează cu această ocazie la Vâlcea pentru meciul cu Viitorul Dăești, echipă de Liga 3 calificată din faza precedentă a competiţiei.

Vâlcenii au pe bancă un fost antrenor al echipei ACS Şirineasa, formaţia care a stat la baza formării actualei echipe din Târgu Jiu, fostă Energeticianul. Mangalagiu a pregătit ACS Şirineasa în 2017, atunci când echipa vâlceană promova în Liga 3 şi se muta să joace la Petroşani, ulterior devenind Energeticianul.

Flavius Stoican îşi doreşte o calificare în faza următoare a cupei deşi încă mai are probleme de lot după infectările cu coronavirus din echipa sa.

La meciul din campionat, din etapa precedentă, cu ASU Politehnica, antrenorul a precizat că i-au lipsit doi jucători care se află încă în izolare: ”Nouă ne-au lipsit Paraschiv și Cioiu, care sunt în izolare. Nu au probleme, sunt doar asimptomatici”. Echipa lui Stoican a pierdut meciul disputat etapa a opt-a cu timişorenii de la Politehnica şi nu a mai câştigat din etapa a treia, când învingea în deplasare nou promovata Comuna Recea.

O parte din meciurile din această fază a Cupei României s-au disputat deja marţi iar meciul dintre Viitorul Dăeşti şi ACS Viitorul Târgu Jiu urmează să se joace miercuri, cu începere de la ora 14:30, pe stadionul din Fedeleştoiu.

Vizualizări: 385

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: