Medalie de argint la lupte pentru CSS Târgu Jiu

Sportivii luptători ai CSS Târgu Jiu au luat parte în week-end la Campionatul Naţional de lupte pe echipe şi individual. Luptătoarea Roxana Păunescu a reuşit să câştige medalia de argint după ce a jucat finala la categoria 68 de kilograme.

Federația Română de Lupte a programat competiţia naţională de juniori din acest an la Bacău, acolo unde au fost prezenţi sportivi de la mai multe cluburi din Gorj. Alături de sportivii de la CS Pandurii şi CSM Târgu Jiu au luat parte la întreceri şi luptătorii juniori de la Clubul Sportiv Şcolar din Târgu Jiu care s-au întors cu o medalie de argint de la aceste finale.

Luptătoarea Roxana Păunescu a obținut o clasare pe locul doi intrând în posesia medaliei de argint la categoria 68 kg. Un rezultat bun la această categorie de vârstă a fost cel al luptătorului Radu Istratie, care s-a clasat pe locul 5 la categoria de 57 kg, cei doi sportivi fiind antrenaţi de profesorii Rareş Voicescu și Gheorghe Munteanu.

Pe podiumul competiţiei de lupte de la Bacău au mai urcat şi sportivii juniori Alexandru Beşliu de la CS Pandurii – CSM Târgu Jiu, care a câştigat medalia de aur, şi Eduard Popescu de la CS Pandurii care s-a clasat pe locul 2, ambii la categoria 125 kg.

Vizualizări: 238

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: