Gilortul a produs o surpriză şi la Horezu

Gilortul Târgu Cărbuneşti oferă o altă faţă în acest sezon şi o surpriză plăcută fanilor. Preluarea echipei de către Florin Popete pare să fi fost o alegere bună a conducerii clubului, gorjenii luptând acum pentru partea superioară a clasamentului după ce anul trecut cochetau cu ultima poziţie din clasament.

Echipa din Cărbuneşti a reuşit un rezultat pozitiv în deplasarea de la Horezu, acolo unde gazdele au condus cu 2-0 dar rezultatul final a fost 3-3. Gilortul a început modest partida, comițând greșeli simple, care au facilitat desprinderea gazdelor. Adrian Popa a deschis scorul în minutul 18, după o cursă solitară începută de la linia de centru, iar Preda a dublat avantajul în minutul 41, după ce, în prealabil, Constantinescu se opusese de trei ori golului. Pe finalul primei reprize Gilortul a asaltat poarta celor din Horezu având patru cornere consecutive, o bară a lui Dolcescu și șutul lui Avramescu la rădăcina stâlpului din dreapta porții gazdelor, scos cu dificultate în corner de către Eftimie. Pă pauză Du
Constantin Roncea a recuperat o minge trimisă, neatent, de către Mihăescu către propriul portar și atacantul Gilortului a redus din diferență. După doar două minute de joc, Cocină l-a găsit în suprafața de pedeapsă pe Bubuioc și scorul a devenit egal.
Finalul a fost tensionat după ce Ionuț Moldovan a trimis mingea în stâlpul stâng al porții lui Constantinescu care a reținut balonul, dar asistentul Barbu a văzut mingea dincolo de linia porții și gazdele au revenit la conducere. La faza următoare Gilortul a avut o bară după care Oprișa a pătruns în careu şi i-a pasat lui Bubuioc care a reuşit dubla şi a stabilit scorul final, 3-3.

Vizualizări: 644

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: