Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Anunț pentru localnicii din Târgu-Cărbunești

Autoritățile din Târgu-Cărbunești au anunțat că vor face dezinsecție, sâmbătă. Între orele 8 și 12, oamenii au fost sfătuiți să nu meargă în parcuri sau în zonele de agrement cât are loc dezinsecția. 

Se va acționa, în special, în zona blocurilor, parcului din fața primăriei sau în satul Pojogeni - Comănești, strada Florilor zona de agrement, precum și în alte zone. 

"Vă recomandăm să evitați pe cât posibil deplasarea în timpul acțiunii de dezinsecție, cât și după, în zonele unde se efectuează dezinsecția", a transmis Primăria Târgu-Cărbunești. 

Oamenii au reacționat și au cerut să se facă dezinsecție și în restul orașului. "Să facă ceva și în Strada Pieței, Strada Trandafirilor. Poate scăpăm de aceste musculițe", a spus un localnic. "Se înnegrește cerul când apar musculițele. Chiar nu se poate face nimic să scăpăm de ele?", s-a întrebat un alt localnic.

Musculițele care au invadat întregul județ sunt greu de combătut, după cum au confirmat autoritățile județene, însă primarii speră că vor scăpa de problemă și continuă acțiunile de dezinsecție.

Galerie foto


Vizualizări: 324

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: