Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

Consiliul Local Prigoria, prin primar Răgman Emil, titular al proiectului “Decolmatarea de aluviuni şi resturi vegetale a drumului şi a albiei pe pârâul Lia până la confluenţa cu pârâul Câlnic pe o lungime de 500 ml şi pietruire drum pe o lungime de 285 ml, sat Zorleşti, comuna Prigoria, judeţul Gorj”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Gorj, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Decolmatarea de aluviuni şi resturi vegetale a drumului şi a albiei pe pârâul Lia până la confluenţa cu pârâul Câlnic pe o lungime de 500 ml şi pietruire drum pe o lungime de 285 ml, sat Zorleşti, comuna Prigoria, judeţul Gorj”, propus a fi amplasat în comuna Prigoria, sat Zorleşti, judeţul Gorj

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Gorj din Tg-Jiu, str. Unirii, nr. 76, în zilele de luni-vineri, între orele 08.00 – 14.00 precum şi la următoarea adresă de internet http://apmgj.anpm.ro/.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare, în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diverse:

Citește și: