Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

Consiliul Local Prigoria, prin primar Răgman Emil, titular al proiectului “Decolmatarea de aluviuni şi resturi vegetale a drumului şi a albiei pe pârâul Lia până la confluenţa cu pârâul Câlnic pe o lungime de 500 ml şi pietruire drum pe o lungime de 285 ml, sat Zorleşti, comuna Prigoria, judeţul Gorj”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Gorj, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Decolmatarea de aluviuni şi resturi vegetale a drumului şi a albiei pe pârâul Lia până la confluenţa cu pârâul Câlnic pe o lungime de 500 ml şi pietruire drum pe o lungime de 285 ml, sat Zorleşti, comuna Prigoria, judeţul Gorj”, propus a fi amplasat în comuna Prigoria, sat Zorleşti, judeţul Gorj

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Gorj din Tg-Jiu, str. Unirii, nr. 76, în zilele de luni-vineri, între orele 08.00 – 14.00 precum şi la următoarea adresă de internet http://apmgj.anpm.ro/.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare, în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: