Anunță încă un investitor la Rovinari. „Nu cred că mai avem șomeri!”

Orașul Rovinari începe să atragă tot mai mulți investitori. Autoritățile au inaugurat o fabrică nouă de componente auto și urmează o nouă investiție la fel de importantă. Primarul Robert Filip este în discuții cu o nouă companie puternică ce vrea să deschidă o afacere în Rovinari.

Robert Filip a transmis că va face anunțul oficial la sfârșitul acestei luni. Este în negocieri cu un nou investitor care vrea să deschidă o fabrică la Rovinari, tot în domeniul auto.

Deja funcționează în orașul condus de Robert Filip două fabrici de acest gen, unde și-au găsit de muncă până acum câteva sute de oameni.

Marii investitori au făcut ca orașul să nu mai aibă șomeri. „În două - trei săptămâni voi anunța un nou investitor. Se va mai deschide încă o fabrică, tot de componente auto, aici la Rovinari. Suntem pe ultima sută de metri cu demersurile. Cred că nu mai avem șomeri în oraș de când au fost deschise aceste fabrici. Oamenii au început să caute forță de muncă și în localitățile învecinate. Mai sunt câțiva și pe lista de ajutoare sociale. De săptămâna viitoare, voi informa fiecare beneficiar de locurile disponibile la aceste fabrici și cine nu vrea să muncească va rămâne fără acel ajutor social”, a fost mesajul lui Robert Filip.

Vizualizări: 6,171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: