Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Anunţuri de mediu

S.C. EYE MALL S.R.L., titular al proiectului “Lucrări pentru racordarea la reţeaua electrică  de distribuţie a parcurilor fotovoltaice 1 şi 2”, propus a fi amplasat în oraşul Tg - Cărbuneşti, Sat. Cărbuneşti, Judeţul Gorj, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj:  de a nu efectua evaluarea impactului asupra mediului şi evaluarea adecvată,  în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvată, pentru proiectul: “Lucrări pentru racordarea la reţeaua electrică de distribuţie a parcurilor fotovoltaice 1 şi 2”,  propus a fi amplasat în oraşul Tg - Cărbuneşti, Sat. Cărbuneşti, judeţul Gorj.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj din mun. Tg Jiu, str. Unirii, nr. 74, în zilele de luni – vineri, între orele 9-14, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmgj.anpm.ro. Publicul interesat poate depune contestaţii în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ.

............................................................................

TARIFE PUBLICITATE

pentru persoane juridice

Anunţ mediu (un obiectiv) – 50 RON

*pentru fiecare obiectiv adăugat tariful creşte cu 20 RON.

Anunţ pierdere (un document) – 15 RON

*pentru fiecare document adăugat tariful creşte cu 5 RON.

Anunţ Citaţie – 20 RON

Angajări – 10 RON/zi (maxim 50 cuvinte)

Licitaţii, convocatoare, oferte – 1 RON/cmp alb-negru

Detalii la tel. 0353-41.00.41, mail redactia@pandurul.ro

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diverse:

Citește și: