Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Anunţuri de mediu

MELOANCĂ MARIA-MELANIA, titular al proiectului „Construire pensiune agroturistică „Ograda Bunicilor”, anexă şi împrejmuire pe limita de proprietate”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj, de a nu se efectua evaluarea impactului asupra mediului şi nici evaluarea adecvată în cadrul procedurilor de evaluare  a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Construire pensiune agroturistică „Ograda Bunicilor” anexă şi împrejmuire pe limita de proprietate”, propus a fi amplasat în comuna Baia de Fier, satul Baia de Fier, judeţul Gorj.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Gorj din mun. Tg-Jiu, str. Unirii, nr. 76, în zilele de luni-vineri, între orele 9.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmgj.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul  deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ, până la data de 16.04.2013.

IMPORTANT: ANUNŢ DE MEDIU ÎN ZIARUL PANDURUL - 50 RON.

Popescu Gheorghe titular al proiectului „Construire spaţiu prestări servicii (vulcanizare, spălătorie auto) şi bazin vidanjabil”, propus a fi amplasat în Tg-Jiu, str. Tismana, nr. 46, judeţul Gorj, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Gorj, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul „Construire spaţiu prestări servicii (vulcanizare, spălătorie auto) şi bazin vidanjabil”.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Gorj din mun. Tg-Jiu, str. Unirii, nr. 76, în zilele de luni-vineri, între orele 08.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmgj.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul  deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diverse:

Citește și: