Anunţuri de mediu

Domnul GHERGHEL MIHAI EUGEN anunţă publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare a planului PUD - MODERNIZARE ŞI EXTINDERE SPAŢIU COMERCIAL, cu amplasament în municipiul Motru, strada N. Grigorescu, nr. 4 , judeţul Gorj. Documentaţia care a stat la baza luării deciziei privind etapa de încadrare prin care planul se supune procedurii de adoptare fără aviz de mediu poate fi  consultată în zilele de luni-joi între orele 9-16 şi vineri între orele 9-13, la sediul APM Gorj, Str. Unirii nr. 76, Tg-Jiu. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Gorj în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării .

---------------------------------------

Domnul RĂDULESCU AVRAM CRISTIAN anunţă publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare a planului PUD - CONSTRUIRE SPAŢIU COMERCIAL, cu amplasament în municipiul Motru, strada N. Grigorescu , nr.4A, judeţul Gorj. Documentaţia care a stat la baza luării deciziei privind etapa de încadrare prin care planul se supune procedurii de adoptare fără aviz de mediu poate fi consultată în zilele de luni-joi între orele 9-16 şi vineri intre orele 9-13 la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj, strada Unirii, nr. 76, Tg.Jiu. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Gorj în termen de l0 zile calendaristice de la data publicării.

------------------------------------------

COMUNA CIUPERCENI anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Reabilitare reţea de distribuţie apă satul Strâmba-Vulcan, comuna Ciuperceni, jud.Gorj”, propus a fi amplasat în comuna Ciuperceni, sat Strâmba-Vulcan, jud.Gorj. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Gorj, strada Unirii, nr.76, Tg-Jiu şi la sediul Primăriei Ciuperceni, în zilele de luni-vineri, între orele 8.30-14.00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Gorj.

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: