Anunţuri de mediu

SC CĂTĂ COLECTARE SRL, având sediul social în localitatea Strehaia, Str. Jiului, nr. 8, judeţul Mehedinţi, anunţă depunerea documentaţiei pentru obţinerea autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţilor: Achiziţia deşeurilor feroase şi neferoase şi Acumulatori CUI Anexa 2 la punctul de lucru amplasat în localitatea: comuna Cătune, satul Lupoaia, punctul Epuran, jud. Gorj.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la sediul APM Gorj, str. Unirii, nr. 76, telefon 0253-215.384, fax 0253-212.892, în termen de 20 de zile de la publicare.

………………..

SC DUSTARENA PREST SRL anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Exploatare material aluvionar pentru a se asigura o scurgere optimă în albia pârâului Blahniţa”, propus a fi amplasat în localitatea Crasna, jud. Gorj. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Gorj, din Tg-Jiu, strada Unirii, nr.76, şi la sediul SC Dustarena Prest SRL, din Crasna, nr.340, jud. Gorj, în zilele de luni-vineri, între orele 8-16. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Gorj.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: