ANUNTURI

ANUNŢ privind solicitarea avizului de gospodărire a apelor

În conformitate cu prevederile Legii Apelor nr 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare, Comuna Săcelu intenţionează să solicite de la A.N. Apele Române- A.B.A. Jiu Craiova aviz de gospodărire a apelor pentru „Actualizare plan urbanistic general Comuna Săcelu, judeţul Gorj“. Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la eliberarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată. Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii, recomandări se pot adresa solicitantului la adresa Comuna Săcelu, sat Săcelu, judeţul Gorj după data de 14.05.2015.

ANUNŢ PUBLIC

privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

SC APRILIA SRL TG JIU anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Construire spaţiu alimentaţie publică (Restaurant, construcţie grătar, terase, grup sanitar), Recepţie şi împrejmuire” propus a fi amplasat în comuna Arcani, sat Sănăteşti, judeţul Gorj.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Gorj din municipiul Tg Jiu, str. Unirii, nr. 76, în zilele de luni-vineri, între orele 08:30-14:00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Gorj. 

                                         ANUNŢ PUBLIC  

privind depunere documentaţie tehnică   

 COMUNA TURBUREA titular al proiectului, anunţă publicul interesat că se va depune la ADMINISTRAŢIA NAŢIONALĂ APELE ROMÂNE -Administraţia Bazinală de Apă Jiu documentaţia tehnică pentru obţinerea Avizului de gospodărire a apelor la Documentaţia pentru investiţia:  “Reţea de canalizare şi staţie de epurare în satele Turburea, Şipotu şi Spahii, comuna Turburea, Judeţul Gorj”, propusa a fi amplasată în comuna Turburea, satele Turburea, Şipotu şi Spahii, judeţul Gorj.  

                                           ANUNŢ PUBLIC  

                           privind depunere documentaţie tehnică    

COMUNA TURBUREA titular al proiectului, anunţă publicul interesat că se va depune la ADMINISTRAŢIA NAŢIONALĂ APELE ROMÂNE -Administraţia Bazinală de Apă Jiu documentaţia tehnică pentru obţinerea Avizului de gospodărire a apelor la Documentaţia de urbanism “Actualizare Plan Urbanistic General Comuna Turburea”, Judeţul Gorj.  

                                      ANUNŢ PUBLIC  

                             privind decizia etapei de încadrare  

COMUNA TURBUREA titular al proiectului, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj de a nu se efectua evaluarea impactului asupra mediului şi de a nu se efectua evaluarea adecvată în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul Modernizaredrumsătesc DS9 Turburea - Şipotu, comuna Turburea, judeţulGorj propus a fi amplasat în intravilanul comunei Turburea, satul Şipotu, judeţul Gorj.   

ANUNŢ

S.C. ŞAPTE SPICE S.A., având sediul în Râmnicu Vâlcea, str. Timiş, nr. 22, judeţul Vâlcea, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de EMITERE A ACORDULUI DE MEDIU PENTRU PROIECTUL ”Amplasare silozuri”, propus a fi amplasat în Târgu Jiu, str. Ecaterina Teodoroiu, nr. 88, judeţul Gorj.  

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Gorj din municipiul Tg Jiu, str. Unirii, nr. 76 şi la sediul punctului de lucru Şapte Spice din Tg Jiu, str. Ecaterina Teodoroiu, nr. 88, judeţul Gorj, în zilele de luni-vineri, între orele 08-16. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Gorj. 

ANUNŢ PUBLIC

SNTGN „TRANSGAZ” SA Mediaş anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Racord şi SRM Turceni”, propus a fi amplasat în Turceni, judeţul Gorj.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Gorj din municipiul Tg. Jiu, str. Unirii, nr. 76 şi la sediul SNTGN TRANSGAZ SA Mediaş, în zilele de luni-vineri, între orele 08-16.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Gorj. 

ANUNT

Sucursala Regională CF Craiova anunţă că în zilele de 14, 15 şi 18 Mai 2015 între orele 08:00-15:30 se închide circulaţia rutieră pe DC 63 între localităţile Drăguţeşti şi Tîlveşti, judeţul Gorj, în vederea executării de lucrări la pasajul CF de la km 0+300.

Circulaţia rutieră în aceasta perioadă va fi direcţionată pe DJ 663 pe ruta  Drăguţeşti –Dîmbova- Tîlveşti sau DJ 663 - DC 62 pe ruta Tîlveşti –Urecheşti -  Drăguţeşti.

Rugăm conducătorii auto să respecte indicaţiile agenţilor şi a indicatoarelor temporare de ocolire.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: