Apă maro la robinetele oamenilor dintr-o comună

E revoltă, în continuare, în rândul localnicilor din Baia de Fier. Oamenii refuză să încheie contracte cu operatorul de apă și spun ferm că nu vor să plătească apa care nici nu e potabilă. 

Chiar marți, oamenii au postat poze pe rețelele de socializare și au arătat cum e apa care le curge la robinet. Maro. Nu se poate consuma sub nicio formă.

“Baia de Fier. 27.02.2024. Apă potabilă, facturată cu 6.03 lei fără TVA mc”, a scris un localnic pe Facebook și a atașat fotografii cu apa imposibil de băut. 

În comentarii, oamenii întăresc ideea că apa nu e bună nici pentru uz casnic darămite de băut.  „Faceți urgent probe la apa asta sau plătiți-vă boala viitoare cu bani mulți”, a scris o femeie. „Nu corespunde din punct de vedere organoleptic. Ce sa mai zici din punct de vedere bacteriologic”, e de părere un alt localnic. 

Aparegio chiar a început o campanie de debranșări în zonele unde oamenii nu au plătit apa și nu au încheiat contracte cu operatorul de apă. Mulți nici nu vor să audă de un contract din moment ce se plâng că apa nu poate fi consumată și nu e potabilă cum susțin cei de la Aparegio. 

Au de pierdut din cauza sistemului de apă nefuncțional atât localnicii, cât și investitorii. Mai ales cei din turism. Cei de la Aparegio nu au mai avut vreo reacție la revolta oamenilor și nu au comunicat dacă au făcut analize apei și dacă este potabilă.

Galerie foto


Vizualizări: 2,418

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: