Dinamo și-a luat revanșa la Târgu Jiu

Dinamo s-a calificat în grupele Cupei României după ce a învins joi seara echipa ACS Viitorul Târgu Jiu. Scorul a fost 1-0 iar jucătorul decisiv al meciului a fost fundașul Moura.

Dinamo a câștigat meciul cu ACS Viitorul Târgu Jiu, scor 1-0, în play-off-ul Cupei României și s-a calificat în grupe. După un start greoi de meci, Dinamo ar fi putut deschide scorul în minutul 22, dar Ghezali nu a putut profita de greșeala portarului de la Viitorul, care a ieșit greșit pe o centrare.

Tot Dinamo a fost mai aproape de gol, prin Larrucea, care a șutat însă pe centrul porții. „Câinii” au deschis scorul prin atacantul Alexandru Pop. S-a demarcat în spatele apărării adverse, a primit o pasă și a finalizat printre picioarele lui Krupenschi.

ACS Viitorul Târgu Jiu a fost aproape de egalare, înainte de pauză, însă Moura a scos de pe linia porții o lovitură de cap venită în urma unui corner.

Dodoi, intrat în repriza a doua, a șutat puternic de la distanță, dar fără precizie iar Dujmovic, intrat în locul lui Oncescu, accidentat, a reținut fără emoții.  Dinamo a fost aproape să închidă meciul, prin Neluț Roșu. În minutul 78, la finalul unui contraatac, a ajuns singur cu portarul. Și-a calculat prea mult execuția, iar șutul său a fost deviat de un apărător venit din spate. Ocazia ratată a fost aproape să se răzbune, dar Moura a fost din nou la post și fundașul dreapta a scos pentru a doua oară de pe linia porții.

Galerie foto


Vizualizări: 573

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: