Denisa Tîlvescu, autograf pe autobuzul Strad’Art din Târgu Jiu

Campioana de canotaj Denisa Tîlvescu a avut ocazia vineri să se plimbe cu autobuzul din Târgu Jiu care îi poartă numele și a lăsat chiar un autograf pe acesta. Autobuzul a fost pictat cu numele marii sportive din Târgu Jiu la ultima ediție a festivalului Strad’Art.

 Campioană mondială și europeană de canotaj, Denisa Tîlvescu este un nume cu care sportul gorjean se poate mândri de mai mulți ani. Alături de marea campioană olimpică Constantina Diță, Denisa Tîlvescu a fost omagiată într-un mod inedit la ultima ediție a festivalului Strad’Art. Chipul marii atlete Constantina Diţă a fost reprodus pe o clădire din centrul Târgu Jiului, în vreme ce numele canotoarei Denisa Tîlvescu a fost inscripţionat pe un mijloc de transport în comun. Revenită recent de la Campionatele Mondiale de Canoraj, sportiva a avut ocazia de a se plimba cu autobuzul care îi poartă numele alături de cei care au realizat lucrarea.

Denisa Tîlvescu, a fost de acord și să semneze lucrarea care i-a fost dedicată în cadrul Festivalului Strad’Art, respectiv pe autobuzul care poate fi văzut zilnic pe străzile orașului. Momentul festiv a avut loc în Piața Prefecturii, iar la eveniment, pe lângă autoritățile locale, au participat Sergiu Georgian Mazerschi, autorul lucrării, dar și Adrian Oniga, organizatorul festivalului Strad’Art. Sportiva a fost foarte emoționată, și a comparat senzația care o încearcă atunci când vede autobuzul circulând pe străzile orașului natal cu cea de la concursurile la care participă.

“Am emoții la fel de mari ca atunci când îmi fac treaba la canotaj și munca mea este răsplătită cu o medalie sau o reușită. Am emoții pentru că oamenii care s-au ocupat de acest autobuz și-au dedicat timpul pentru a-mi aduce acest omagiu. E un sentiment de respect și de mândrie”, a declarat Denisa Tîlvescu vizibil emoționată de modul în care a fost omagiată la ea acasă.

Denisa Tîlvescu este deja campioană europeană și mondială la canotaj iar recent a făcut parte din echipa României la Campionatele Mondiale de Canotaj din Cehia.

VEZI AICI TOATE PERFORMANȚELE DENISEI TÎLVESCU

Galerie foto



Vizualizări: 540

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: