Aparegio a renunţat la debranşări în urma rugăminţilor unei familii

O familie din Târgu Jiu a reuşit să convingă reprezentanţii Aparegio sa nu îi debranşeze de la reţeaua de alimentare cu apă blocul în care locuieşte. Conducerea societăţii de distribuţie a apei intenţiona să taie ieri apa la un bloc de pe strada Minerilor, din cauza datoriilor pe care locatarii le înregistrează, însă a acceptat să-i mai păsuiască după ce Daniel Vaduva şi-a arătat disperarea. Omul nu are datorii şi în plus are în îngrijire pe bunica sa imobilizată la pat. Lipsa apei ar pune familia într-o situaţie disperată.

Daniel Văduva este disperat de când societatea Aparegio a decis să sisteze furnizarea apei la blocul în care acesta locuieşte împreună cu părinţii şi bunica sa în vârsta de 80 de ani imobilizată la pat. „Nu ştiu ce vom face fără apă. Pentru noi este foarte importantă mai ales că o am pe bunica mea bolnavă la pat. Trebuie spălată, să-i facem mâncare. Nu mi se pare corect ca noi, cei care suntem cu plăţile la zi, deşi nu prea avem mulţi bani, să suportăm consecinţele pentru că vecinii noştri nu plătesc” a spus Daniel Văduva.

Lipsa apei o nelinişteşte şi pe bătrâna bolnavă care, cu ochii în lacrimi, abia a fost în stare să spună câteva cuvinte. „Nu ştiu ce vom face fără apă, nu ştiu”, a spus Ioana Preotu. În aşteptarea debranşării oamenii şi-au oprit o rezervă de apă, însă insuficientă pentru a face faţă situaţiei.

Deşi debranşarea trebuia să fie făcută ieri dimineaţă, reprezentanţii Aparegio au înţeles situaţia acestei familii şi au decis amânarea debranşării. „A fost o situaţie deosebită pe care noi am înţeles-o, am evitat să debranşăm acea scară. Chiar dacă au apometru separat, este pe proprietatea lor, noi nu avem acces la citire. Trebuie să fie instalat în afara locuinţei, puteam acţiona punctual numai asupra celor care au datorii”, a spus Tiberiu Albu, director comercial în cadrul societăţii Aparegio.

Rămâne de văzut cât timp va mai păsui operatorul regional de furnizare a apei locatarii asociaţiei 98 de pe strada Minerilor, dat fiind faptul că înregistrează o datorie de aproximativ 100 de milioane de lei vechi, numai pentru scara respectivă.

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: