Aparegio: Indexul apometrelor, transmis on-line!

Operatorul regional de apă și canal, Aparegio, are în derulare un proiect ce prevede implementarea unei platforme online. Prin aceasta, abonații săi vor putea transmite citirea apometrelor, să plătească facturile și chiar să depună sesizări în format electronic.

Reprezentanții Aparegio spun că vor exista două modalități de a transmite indexul sau de a lua legătura cu operatorul. "Prin call center apelând numărul de telefon 0253.920, fiind 30 de linii simultane. În cazul transmiterii indexului se va apela același număr de telefon, respectiv se va tasta codul de client și apoi indexul contorului. De asemenea va exista o opțiune de înregistrare sesizări la o altă tastă sau transmiterea la un operator uman. Folosirea acestui serviciu este similară cu cea a operatorilor de telefonie mobilă sau gaze. În ceea ce privește aplicația portal trebuie accesată pagina de web a operatorului www.aparegio.ro unde există următoarele facilități: transmiterea indexului pe pagină, verificarea facturilor și debitului pentru fiecare persoană în parte, plata directă de pe portal cu cardul bancar", a declarat Nicoleta Văduva, purtătorul de cuvânt al Aparegio.

Reprezentanții Aparegio au mai spus și numai beneficiarii, persoane fizice, care primesc facturi individuale vor putea da citirea online. Persoanele juridice și asociațiile de proprietari nu vor putea face acest lucru pe platforma online.  

Call center-ul va deveni funcțional în aproximativ 10 zile iar aplicația portal în maximum o lună.

Vizualizări: 475

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: