Apel disperat! Donați sânge pentru un copil de patru ani 

Un copil în vârstă de patru ani are mare nevoie de ajutor! Micuțul se află în stare gravă la Spitalul nr. 1 din Craiova și are urgentă nevoie de sânge. Cei care pot dona un strop de sânge ca să-l salveze sunt rugați să meargă la Centrul de Transfuzii din Târgu Jiu și să doneze sânge.

Să specifice că donează pentru Luca Ștefan Negret. Este acceptată orice grupă de sânge, după cum se arată în apelul făcut pe Facebook.

„Donați sânge pentru salvarea unui copil de 4 ani! Luca Ștefan Negret, un copil de 4 ani si 7 luni, din Rovinari, are nevoie disperata de ajutor! Micuțul are septicemie si necesită URGENT o transfuzie de sânge, fiind internat la Spitalul Nr.1 Craiova! Cei care doresc să doneze trebuie să se prezinte la Centrul de Transfuzii Târgu Jiu, iar în momentul donării să facă precizarea pentru cine fac acest gest umanitar, astfel încât micuțul Luca să beneficieze de transfuzie! Haideti sa il ajutăm pe Luca să fie sănătos! Din inimă, pentru o inimă!”, este postarea Asociației Uniunea Femeilor din Gorj.

Vizualizări: 3,745

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: