S-a stins din viață un cunoscut medic din Motru

Este doliu la spitalul municipal din Motru, după ce medicul Daniel Radoslav a trecut în neființă. "Domnul doctor Radoslav Daniel a avut o viață scurtă; nedrept și - aș zice - fără nicio noimă de scurtă! De ce să ne părăsească în puterea vârstei sale un om bun, curat sufletește, a cărui întreagă forță de viață și credință și le-a dăruit slujirii sănătății semenilor săi? Căci domnul doctor Radoslav Daniel care nu urmărea să demonstreze nimic nimănui, ci doar să-și facă în mod exemplar, până la sfârșitul zilei, datoria pe care și-o asumase. Unul care nu aștepta recompense sau onoruri publice. Un OM, pur și simplu, smerit și lipsit de orice vanități umane, care trăia în mod autentic imperativul categoric al slujirii și al îndeplinirii datoriei. Nu am cunoscut niciun alt om care să facă zi de zi, fără să pregete, fără să se plângă sau să judece pe alții care nu țineau pasul cu el – să facă, așadar, din munca sa zilnică o religie. Trudă, datorie, rezistență stoică – toate acestea au, pentru cei mai mulți dintre noi, o conotație dramatică sau negativă. Nu și pentru domnul doctor", a scris prof. Luță Adrian pe pagina de facebook Motru-Stiri locale.

O viață scurtă, pe care a închinat-o muncii și școlii, un om bun și cald, un prieten loial și coleg devotat. Acestea sunt cuvintele care îl caracterizează pe medicul plâns acum de colegi și pacienți. 

"Dumnezeu să-l odihnească și să-l aibă în paza Sa, iar noi să-l pomenim și să-i păstrăm, vie și neștearsă, amintirea. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!", transmit prietenii.

Vizualizări: 4,317

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: