Apel umanitar: o profesoară are nevoie de ajutor!

O profesoară a Școlii Gimnaziale Scoarța are nevoie de sânge! Emilia Corbei este internată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Nr. 1 Craiova, Sectia ATI. Cunoscuții săi fac apel la gorjeni să meargă și să doneze sânge pentru aceasta. 

Donarea de sânge aduce beneficii și pentru sănătatea celor care aleg să facă acest gest umanitar. 

"Emilia Corbei este o profesoara foarte bună din cadrul Școlii Gimnaziale Scoarța ce se află internată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Nr. 1 Craiova, Secția ATI, Urologie, care are nevoie cât mai urgent de MASĂ TROMBOCITARĂ cât și de ajutorul dumneavoastră pentru donare de sânge, orice grupă sanguină. 

De aceea apelăm la toți cei care au posibilitatea, doresc si pot să doneze sânge și îi rugăm să meargă la Centrul din Tg -Jiu și să spună că donează pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Nr. 1 Craiova, Secția ATI, Urologie pentru Corbei Emilia. De preferat este dacă se poate ajunge la Craiova. Persoanele care sunt donatori cu istoric pozitiv pot să doneze direct masă trombocitară!

Donarea de sange este un gest umanitar!", este mesajul transmis de apropiații profesoarei Emilia Corbei. 

Donarea ajută organismul să-și împrospăteze sângele și să-și crească imunitatea.

O donare de sânge scade cu 30% riscul de paralizie și de accident vascular. 

De asemenea, în urma donării rezistența la traumatisme crește, iar în cazul unui accident, organismul se va reface mai ușor, fiind deja obișnuit cu pierderea de sânge și înlocuirea lui.

Vizualizări: 4,046

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: