Arabul de la Avi Instant, de negăsit

A primit în primăvară o pedeapsă cu suspendare la Tribunalul Gorj, alături de alţi complici ai săi, pentru ţepele date prin intermediul fostei Avi Instant SRL, iar acum este de negăsit, după ce a contestat la Curtea de Apel Craiova decizia pronunţată împotriva sa.

Sleiman Mahmoud Moubarak a fost liderul grupării trimise în judecată de DIICOT pentru un prejudiciu de circa o jumătate de milion de lei, dar care ar fi putut fi de câteva ori mai mare dacă inculpaţii respectivi reuşeau să primească de la stat o rambursare de TVA de circa 1,8 milioane lei. Moubarak a contestat sentinţa de la Târgu Jiu şi procesul s-a mutat la Craiova, unde bate însă pasul pe loc, pentru că nimeni nu mai dă de urmele inculpatului. „Faţă de lipsa de procedură cu apelantul inculpat Moubarak Mahmoud Sleiman, amână judecarea cauzei şi dispune citarea acestuia inclusiv prin scrisoare recomandată la adresa indicată şi prin intermediul Ministerului Justiţiei şi emiterea unui mandat de aducere la toate adresele cunoscute din ţară”, se arată în decizia instanţei craiovene, care nu este prima de acest gen.

Născut în Londra, inculpatul de origine arabă era domiciliat ultima dată la Voluntari, dar, între timp, autorităţile par să îi fi pierdut urma şi, ca urmare, anul 2018 se încheie fără ca în procesul de la Craiova să fie consemnat vreun progres notabil pentru pronunţarea unei sentinţe definitive. (G.I.)      

Vizualizări: 1,659

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: