Are 70 de ani şi-şi caută nevastă: „Vreau să aibă în jur de 55 de ani“

Un bătrân de 70 de ani din Ciuperceni a înfruntat căldura de ieri în speranţa că în sfârşit îşi va găsi soţie. Omul s-a oprit la Direcţia de Protecţie Socială din Târgu Jiu, unde se împărţeau alimentele venite de la Uniunea Europeană. Titu Frăţilă nu credea că dintr-atâtea femeie nu găseşte şi el una… A avut însă ghinion pentru că nu a avut cineva timp de el, dar a lăsat totuşi numărul de telefon pentru a fi contactat.

Gorjeanul a rămas văduv acum doi ani, iar în ultima perioadă a tot încercat să-şi găsească o parteneră de viaţă pentru că s-a săturat de singurătate. I-a promis cineva că-i găseşte o soţie şi a venit ieri la Târgu-Jiu cu speranţa că nu va mai fi singur. „Acum doi ani mi-a murit soţia. Un an am ţinut doliu şi acum îmi caut şi eu o nevastă pentru că m-am săturat de singurătate. Mi-a promis o bucătăreasă de aici că îmi dă o nevastă, dar nu prea are timp de mine. Nici măcar nu mă lasă să intru că se dau ajutoare. Le spusei că eu nu am nevoie de ajutoare alimentare că am de toate, dar nu mă lasă să intru să vorbesc cu ea să văd dacă a rezolvat ceva sau caut în altă parte”, a spus omul serios îngrijorat.

Cum nu a putut să dea de bucătăreasă, fiind oprit de un poliţist local, nea Titu a lăsat numărul de telefon. Şi să nu spună că a plecat degeaba de acasă, bătrânul a încercat să vorbească şi cu femeile care erau la rând să-şi ridice ajutoarele, însă nu a rezolvat mare lucru. „Vrea să-şi caute soţie. Eu ce să-i fac. Sunt măritată. A mai încercat şi cu alte femeie de la rând dar nimic”.

Bătrânul vrea o femeie mai tânără

Titu Frăţilă şi-a făcut şi o imagine asupra celei care urmează să-i alunge singurătatea. „Vreau să aibă în jur de 55 de ani şi să ştie să gătească. Nu vreau altceva de la ea. Eu am casă, am pensie, gospodărie, două văcuţe cu lapte, stupi. Ea doar să aibă grijă de gospodărie şi să am şi eu cu cine să vorbesc. Şi vreau să fie româncă şi să gătească bine. Eu am mai fost şi pe la Suseni, Dobriţa, dar femeile de acolo nu merg bine, iar mie îmi trebuie o nevastă sănătoasă”, a mai spus omul.

Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: