Arestat că a furat dintr-o societate comercială

Constantin S., de 31 ani, din comuna Bîlteni, judeţul Gorj, este suspectat că a participat în perioada iunie-iulie a.c., la sustragerea de bunuri şi bani dintr-o societate comercială situată în comuna Bîlteni, valoarea prejudiciului creat fiind de aproximativ 15.000 lei.

Astăzi, 18 octombrie a.c., poliţiştii au dispus reţinerea suspectului Constantin S. pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj.

La data 19.10.2010, suspectul va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Jiu.

La data de 08.09.2010, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au prezentat cu propunere de arestare preventivă Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Jiu, pe Ion P.R., de 20 ani, Gheorghe B.B., de 22 ani, Paulian C., de 20 ani şi Iulică B.C., de 18 ani, toţi din comuna Bîlteni, judeţul Gorj, suspectaţi de comiterea mai multor furturi din locuinţe şi societăţi comerciale. (A se vedea buletinul de presă din 08.09.2010)

Propunerea poliţiştilor a fost confirmată de către unitatea de parchet şi Judecătoria Tg. Jiu, pe numele suspecţilor fiind emise mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: