Arestat după ce a desfigurat un om pe stradă

Tânărul de 29 de ani, care a bătut joi un om pe un trotuar din Rovinari, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Ionel Mihăiță Birică va sta după gratii cel puțin până la data de 2 noiembrie.

Victima sa, Ionel Monea, este în stare foarte gravă la spitalul “Bagdasar-Arseni” din București, după cum ne-a spus sora sa la finalul săptămânii trecute. Bărbatul are mai multe oase craniene fracturate, creierul a fost inundat de sânge, iar cervicala este fracturată.

Gorjeanul de 47 de ani muncea în străinătate și venise de câteva zile în țară. Birică i-a cerut bani să bea, iar Monea a refuzat să îi dea. Tânărul l-a lovit cu sălbăticie, iar acum bărbatul este ținut în viață de aparate.

Poliția explica săptămâna trecută ce s-a întâmplat: “La data de 3 octombrie, poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Rovinari au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj un tânăr de 29 de ani, din orașul Rovinari, bănuit de săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, în cursul aceleiaşi zile, tânărul, pe fondul unui conflict spontan, ar fi exercitat acte de violenţă asupra unui bărbat de 47 de ani, din comuna Fărcăşeşti, care se afla pe trotuarul din faţa unei societăţi comerciale din oraşul Rovinari. Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”. (A.A.)

Vizualizări: 3,062

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: