Arestat pentru furt

Luni, 11 ianuarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Tg. Jiu l-au reţinut pe M. Sorin, de 40 ani, din municipiul Tg. Jiu, suspect al unui furt din auto.

În ziua de 10.01.2010, orele 00:05, Poliţia municipiului Tg. Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, de către I. Gheorghe, din localitate, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au  forţat portiera şi au spart geamul dreapta-spate al autoturismului proprietate personală, iar din interior au sustras un modulator de frecvenţă, valoarea prejudiciului fiind estimată la suma de 500 lei.

Continuând cercetările, poliţiştii de investigaţii criminale au stabilit că suspect de comiterea furtului este M. Sorin, împotriva acestuia fiind emisă ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore.

Suspectul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.PJ. Gorj, iar astăzi, 12.01.2010, urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Jiu cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: