Ce obiective principale are CSM Târgu Jiu în 2022

CSM Târgu Jiu are un obiectiv îndrăzneţ în 2022 pentru echipa de handbal feminin senioare. Conducerea clubului doreşte să promoveze cu această formaţie în Liga Florilor, lucru pare acum destul de accesibil echipei lui Liviu Andrieş. La echipa de baschet seniori obiectul rămâne menţinerea în Liga Naţională.

Echipa de handbal feminin senioare a CSM Târgu Jiu a primit întăriri semnificative în vara anului trecut pentru a putea ataca, cu şanse reale, promovarea în prima ligă.

Un obiectiv pentru care elevele lui Liviu Andrieş s-au bătut şi sezonul trecut şi doar problemele medicale de pe final de sezon au dus la unele jocuri mai slabe la baraj. La fel ca şi sezonul trecut, jucătoarele pregătite de Andrieş şi Enache au un parcurs bun în campionat.

Având în vedere şi experienţa acumulată la finalul sezonului trecut în lupta pentru promovare, conducerea clubului are motive să fie optimistă în ceea ce priveşte promovarea.

„Echipa de handbal senioare are un obiectiv clar, locurile 1-2, adică ori promovarea directă, ori ajungerea la barajul pentru promovare. La baschet, cum spuneam şi la începutul campionatului, vrem să terminăm mai bine decât anul trecut, adică să ocupăm unul dintre locurile 8-11. Sunt mulţumit de loturile pe care le avem, am pornit la acest drum alături şi am încredere în sportivi. Probabil, vor fi una sau două modificări la echipa de handbal şi poate una la echipa de baschet, dar în proporţie de 90% loturile vor rămâne aceleaşi”, a declarat directorul clubului, Robert Bălăeţ.

Baschetbaliștii CSM Târgu Jiu au avut un sezon mai slab anul trecut dar s-au menţinut în Liga Națională iar în acest sezon lotul a primit întăriri şi se poate menţine în obiectivul stabilit de şefii clubului.

Vizualizări: 286

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: